Consult

Al jaren werken we met diverse programma's die ons helpen te communiceren. Met elkaar en met de klant. Er is zoveel mogelijk! Door al deze mogelijkheden is het juist belangrijk aan een huisstijl vast te houden. Mensen helpen en begeleiden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan met oog voor de identiteit van het bedrijf.

Steeds vaker wordt mij gevraagd om mensen binnen het bedrijf te begeleiden in creatieve ontwerp vraagstukken. Denk hierbij aan het opmaken van Word documenten, het maken van een Powerpointpresentatie (presa) of een (digitale) nieuwsbrief. Het mooie aan templates die in een huisstijl zijn gemaakt, is dat er op voorhand een aantal ontwerp ideeën zijn vastgelegd. Maar dit betekent niet automatisch dat deze ook worden gebruikt. Want hoe meer mensen, hoe meer ideeën over de vorm.

Een taak die ik graag op mij neem, is om mensen te begeleiden in het opzetten van de diverse documenten zodat ze na een aantal keer zelf die nieuwsbrief kunnen maken, zelf een presa kunnen maken voor die externe klant . Mét volledige kennis over het hoe en wat van de huisstijl. De do’s en dont’s én het waarom daarvan!

Door het begeleiden zet je iedereen op het juiste spoor. Zelfstandig werken aan een nieuwsbrief die elke editie herkenbaar is. De presa bij een grote klant die altijd hetzelfde begint én eindigt. Een stijlgids is een superhandige kapstok. 

Geen huisstijlpolitie dus maar een huisstijlbegeleider.

Neem contact met mij op ;-)

Waarin ben je geïnteresseerd?
Waar kan ik je bereiken?
Wat wil je graag bespreken?