Merkidentiteit

Een merkidentiteit is niets anders dan jouw merkkern heel duidelijk verwoord en gevormd. Een sterke merkidentiteit is eentje waarmee mensen zich kunnen identificeren en willen verbinden. Het beschrijft wie je bent, wat je drijft en wat je betekent voor anderen.

Het opstellen van je merkidentiteit is gekoppeld aan het stellen van een aantal primaire vragen. Welke vragen stel je jezelf? Wat vind je belangrijk aan je product of dienst én aan jezelf als persoon? Dit onderdeel van het ontwerpproces ligt aan de basis. Nog voordat er ook maar een lijn op papier staat of een kleur gedefinieerd. Je brengt gelaagdheid in je identiteit en deze kun je als leidraad gebruiken in al je uitingen. Het vergemakkelijkt het ontwerpproces. Door dieper ingaan in wie je bent en waar je voor staat zal je ook verder helpen je boodschap te verduidelijken. 

Als grafisch vormgever heb ik een voor mij belangrijke lijst van vragen opgesteld.  Deze vragenlijst stelt mij in staat de juiste punten aan te halen om uiteindelijk het ontwerpproces gedegen op te starten. 

Het mooie aan dit proces is dat we samen een unieke samenvatting maken van wat jij belangrijk vind en waar ik mee aan de slag kan.

Neem contact met mij op ;-)

Waarin ben je geïnteresseerd?
Waar kan ik je bereiken?
Wat wil je graag bespreken?